Bel Ami El Ami сайт
RSS icon Email icon
 • Ryan Kutcher_Christian (birth name: Patrik Giz) ^ part 1 – Райън Кътчър_Кристиан (рожд. име Патрик Гиз) ^ част 1

  Posted on юни 28th, 2011 Djem No comments

  Новото лице, което изгря за Bel Ami през тази година на Mardi Gras Parade ( 1 & 2 )в Австралия се казва Райън Кътчър (Ryan Kutcher). Псевдонимът ми звучи като бъзик с любимия на Деми Мур и навярно ще разберете защо :-)

  Той е чех и истинското му име е Патрик Гиз ( Partik Giz). В родината си е популярен състезател по хокей,  нападател в отбора на родния си град Требич ( Trebic) – Horacka Slavia още от далечната 2004 година та чак до началото на тази.

  Patrik Giz (Ryan Kutcher_Christian) ^ hockey-player (2)

  Момъкът, който е висок 190 сантиметра, роден е на 16 май 1990 г. и тежи внушителните 100 килограма, е  известно лице в модните среди на бивша Чехословакия още от ученик.

  Patrik Giz (17)

  Той обаче е известно лице и в порно бизнеса, така че баба  Дюровица въобще не е негова кръстница в този бранш! През 2009 Гиз под името Christian (Кристиан) разголва прелести за компанията ManAvenue, чиято сесия ще видите тук. В нея той е епилиран безобразно, но въпреки това се забелязват природните дадености, с които е надарен Патрик и които са го направили обект на скаутски интерес от Дюрка и компания. Ще очаквам с любопитство фотосесия на Bel Ami, защото смятам, че там ще съумеят да го представят в по-добра визия и с красива „растителност“ включително отпред. Duroy_Janosov има вкус и това е едно от малкото неща, по които си приличаме :-)

  Christian_Ryan Kutcher (00)

  Christian_Ryan Kutcher (15а)

  Christian_Ryan Kucher (16a)

  Christian_Ryan Kutcher (18а)

  Christian_Ryan Kutcher (21)Christian_Ryan Kutcher (22)

  Christian_Ryan Kutcher (23)

  Надявам се с времето Патрик да не се омазни като културистка свиня ( има много примери), но не съм оптимист. Ако го допусне, това ще е краят на кариерата му за Bel Ami. Боже, още една прилика между мен и сводника от Братислава …… :-(  Дано поне не сме астрални близнаци :-)

  Leave a reply